Onze missie
Het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardige dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Judith Tijhuis & Mitch Janssen

Wij zijn Judith Tijhuis en Mitch Janssen. We wonen sinds 2012 in Melick en zijn trotse ouders van Femke (geb. 2016) en Simon (geb. 2017). Wij zijn beide ondernemend, kunnen slecht stil zitten en vinden het heerlijk om in de natuur te zijn. In de directe omgeving vind je aan de rand van Melick veel mooie plekken waar je kunt wandelen, picknicken, koeien en paarden in de wei kunt bewonderen en simpelweg kunt genieten. Een plek die wij enorm waarderen en waar we onze kinderen graag zien opgroeien en dus ook een mooie plek voor een kinderdagverblijf om samen met de kinderen te genieten.

Judith heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang. Met een passie voor de ontwikkeling van kinderen en de ervaring op verschillende kinderdagverblijven is de droom uitgekomen met een eigen kinderdagverblijf. Judith is verantwoordelijk voor het pedagogisch beleid en de dagelijkse aansturing van de leidsters op de groepen.

Mitch heeft zijn ervaring buiten de kinderopvang sector en is door het enthousiasme van Judith aangestoken. De ervaring in management en bedrijfsvoering komen goed van pas bij de taken van Mitch. Mitch is verantwoordelijk voor het strategisch beleid en de bedrijfsvoering.

Anouk Bongers

Hallo Allemaal!
Mijn naam is Anouk Bongers, 20 jaar oud en samen met mijn ouders en 2 broers woonachtig in Kessel- Eik op een melkveebedrijf. Ik heb net mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 afgerond.
In mijn vrije tijd gaat er veel aandacht naar de dieren op het bedrijf. Samen met mijn moeder en 2 hondjes wandelen en tijd door brengen met mijn 3 katten! Daarnaast nemen wij vaker deel aan shows met de koeien. Dit is een grote hobby van mij en mijn vader.
Zoals jullie dus al lezen ben ik graag in de buitenlucht. Dit is dan ook een van mijn redenen om bij KDV NATUURlijk te komen werken! Het stukje natuur, de dierenweide en het buiten zijn staat voorop.
Daarnaast sprak het mij aan dat het kinderdagverblijf kleinschalig is. Een goede/open communicatie tussen collega’s ( onderling ) en ouders vind ik dan ook erg belangrijk. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Josuine Schuren

Graag stel ik mij via deze weg voor:
Mijn naam is Josuine Schuren, geboren in 1991 en samen met mijn vriend woonachtig in Linne. Na het behalen van mijn opleiding SPW niveau 4 ben ik al werkzaam in de kinderopvang. Ik vind het erg belangrijk om een veilige sfeer te creëren voor de kinderen, dat ze zich prettig kunnen voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.
Ook het buitenleven speelt een belangrijke rol, er is niets zo leuk als de kinderen te zien genieten van de natuur.
Het prettige aan een kleiner kinderdagverblijf vind ik het contact met de ouders en de kinderen. In mijn ogen zorgt dat voor een goed vertrouwen van en naar beide kanten. In mijn vrije tijd voetbal ik bij de Dames in Linne, geniet ik van reizen of korte tripjes en van een heerlijk avondje uiteten met familie of vrienden.
Lieve groetjes en ik hoop jullie graag snel te zien bij KDV NATUURlijk.

Judith Wuts

Hallo Allemaal!
Mijn naam is Judith Wuts, ik ben 26 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Roermond.
In 2018 heb ik mijn diploma als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 behaald. Na het afronden van mijn studie ben ik 13 maanden in Amerika gaan werken als Au Pair. Het gezin had 4 jongens en 1 meisje van de leeftijden: 9,9,7,3 jaar en de kleine meid van 3 maanden oud.
Na mijn jaar in Amerika ben ik gaan werken in een kinderopvang in Swalmen. Na 1,5 jaar daar gewerkt te hebben was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het namelijk heerlijk om buiten te zijn en ben van mening hoe viezer, hoe beter. In mijn vrije tijd houd ik van een feestje, ga ik graag op reis, leer ik verschillende culturen kennen en vind ik het leuk om op avontuur te gaan.
Vol enthousiasme kom ik vanaf 1 juli bij Kinderdagverblijf NATUURlijk werken. Tot snel!
Liefs, Judith Wuts

Kelly Hegger

Hallo allemaal!!
Met trots kan ik vertellen dat ik vanaf 1 augustus 2020 als pedagogisch medewerkster mag beginnen bij KDV NATUURlijk. Graag wil ik me kort aan jullie voorstellen. Mijn naam is Kelly Hegger, ben 35 jaar en woon in Herten samen met mijn man en 2 zoontjes Javi (5 jaar) en Sim (9 jaar). Ik geniet van de kleine dingen in het leven en vind het belangrijk om dat ook de kinderen mee te geven zowel thuis als op mijn werk. Ik ben graag buiten. Samen met mijn gezin wandelen, picknicken, werken in de tuin en in de zomer kamperen met de tent. Vanaf mijn 21e werk ik in de kinderopvang en heb dus al heel wat jaren ervaring in het werken met zowel baby's als peuters. Ontzettend blij ben ik dat ik me vanaf nu bij het team van KDV NATUURlijk mag voegen. Een nieuwe plek en een nieuwe uitdaging. Het kleinschalige en de hoogwaardige kwaliteit spreken mij enorm aan en daarbij vind ik het werken met kinderen het mooiste dat er is. Het contact met ouders is ontzettend belangrijk en ik vind het leuk om samen ervoor te zorgen dat een kindje zich helemaal thuis voelt en krijgt wat het nodig heeft. Met veel zin en enthousiasme ga ik aan dit nieuwe avontuur beginnen.
Groetjes Kelly

Laura Withoot

Hallo allemaal!
Ik wil me graag even voorstellen aan jullie.
Mijn naam is Laura, ik ben 30 jaar oud. Ik woon in een gezellig appartementje in hartje Roermond.
Ik ben bijna 5 jaar werkzaam in de kinderopvang. Hier ligt nog steeds mijn hart en passie! Elke dag werk ik met ontzettend veel plezier en vol enthousiasme.
In mijn vrije tijd spendeer ik mijn tijd graag met mijn honden. Wandelingen in het bos of op het strand maken mij gelukkig.
Tevens ben ik ook echt een gezelschapsmens, vrienden om mij heen met een hapje en een drankje.
Vanaf 1 november zien jullie mij werkzaam bij Kinderdagverblijf NATUURlijk. Ik kijk er naar uit om jullie en jullie kinderen te ontmoeten.
Liefs, Laura

Lisa Huijs

Hallo allemaal,
Mijn naam is Lisa Huijs, ik ben 21 jaar en ik kom uit Venlo. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In 2018 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Vanaf die tijd ben ik lekker veel gaan werken.
Naast mijn werk ben ik graag bezig met zingen (Vastelaovendband/carnaval). Een leuke hobby naast mijn werk. Natuurlijk hou ik ook wel van een gezellig avondje met wat hapjes en een drankje.
Ondertussen zijn we al een tijd als team aan het werk binnen KDV NATUURlijk en wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik kom iedere dag met veel plezier naar mijn werk toe, om weer samen met de kinderen een leuke dag te beleven, samen ontdekken, samen spelen en samen leren.
In een korte tijd kun je meemaken hoe snel een band kan ontstaan, zowel met de kinderen en collega´s, maar ook met jullie als ouders.
Ik wil alle ouders bedanken voor het warme ontvangst in de eerste paar weken, samen zijn we hard bezig om KDV NATUURlijk stapje voor stapje wat te laten groeien.
Liefs Lisa

Mariska van Vlijmen

Hallo lieve ouders & kindjes!
Ik stel me graag even aan jullie voor. Ik ben Mariska (geboren in 1992) en woon in Roermond, Maasniel. Hier woon ik samen met mijn lieve vriend, zoontje Luca (mei 2020), mijn poes Fleur en 2 grote waterschildpadden! Ik kom zelf uit een groot gezin met oudere biologische zussen, een broer, en 5 pleegkinderen die jonger zijn dan ik. Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen. Ik ben van mening dat kinderen lekker vies mogen worden, op die manier kunnen ze optimaal ontdekken en spelend leren. Zelf kan ik enorm genieten van de natuur, ‘Wat hoor je om je heen? Wat zie je? Wat voel je?’ Ik ga graag wandelen in het bos en vind het leuk om naar de kinderboerderij te gaan. Ook houd ik van warmte en gezelligheid. Ik heb ontzettend veel zin om bij KDV NATUURlijk te starten, en ga met veel plezier voor jullie kinderen zorgen. Ik vind het heel leuk kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ze hierin te helpen en te stimuleren.
Tot snel!

Meggie Kempen

Hoi Allemaal,
Met veel enthousiasme kan ik vertellen dat ik per 1 oktober als pedagogisch medewerker het team van KDV NATUURlijk ga versterken. Ik stel me graag even aan jullie voor:
Mijn naam is Meggie Kempen, ben 24 jaar en woon in Buggenum samen met mijn vriend Maurice en onze lieve hond Bruce. Ik geniet ervan om elke ochtend een rondje met onze hond te gaan wandelen, door de bossen of achter bij ons in het veld. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in en rond het huis bezig te zijn. Ook op zijn tijd een keer lekker uiteten ben ik wel voor in.
De afgelopen 4 jaar ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf in Meijel. Ik heb gewerkt op een groep met de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik was op zoek naar een kleinschaligere werkplek met meer uitdaging. De kleinschalige en knusse sfeer spreekt mij erg aan! Ook het contact met ouders vind ik erg belangrijk, samen kijken wat de baby/peuter op dat moment nodig heeft. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoeftes en interesses van de kinderen. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich thuis voelen.
Met veel plezier ga ik aan deze nieuwe uitdaging beginnen. Mochten er nog vragen zijn: stel ze gerust!
Groetjes Meggie

Nikki Hansen

Hallo allemaal!
Graag wil ik mij aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Nikki Hansen en ik ben 23 jaar oud. Samen met mijn vriend, onze hond Kees en 2 konijnen woon ik sinds 1,5 jaar in Swalmen. Wij boffen ontzettend met ons mooie huisje aan het meer en de bosrijke omgeving. Wij zijn dan ook dagelijks in het bos te vinden voor een mooie wandeling met onze hond. De natuur is voor mij heel belangrijk, elke dag is er wat nieuws te ontdekken! In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als gespecialiseerd kok, maar ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging. Eten speelt nog altijd een grote rol in mijn leven en ik vind het daarom nog altijd erg leuk om thuis te bakken en verse gezonde maaltijden te bereiden. Dit allemaal terwijl er een lp’tje wordt gedraaid op de oude vinyl speler.
Met veel enthousiasme start ik binnenkort op het Vista College een BBL-traject om Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker te kunnen worden. Vanaf 8 februari mag ik mijzelf gaan ontwikkelen als BBL-leerling bij KDV NATUURlijk! Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik hier mag komen leren en werken. Ik kijk er heel erg naar uit om te beginnen bij het kinderdagverblijf en om iedereen te leren kennen!
Tot snel!
Groetjes Nikki

Sem Heesen

Hallo allemaal,
Mijn naam is Sem Heesen, ik ben 22 jaar oud en woon in het kleine dorpje Grashoek. Hier woon ik al mijn hele leven op een boerderij (runderen/akkerbouw). In mijn vrije tijd ben ik dan ook graag bezig met wat klussen, maar ook voor een drankje of lekker uiteten ben ik meestal van de partij.
In juni 2020 heb ik mijn diploma als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald. Na het afronden van mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken, ook bij een groene kinderopvang. Na hier een half jaar gewerkt te hebben merkte ik aan mezelf dat ik toe was aan iets nieuws en meer vastigheid.
Toen kwam KDV NATUURlijk op mijn pad. Een goede communicatie en gezelligheid onderling in het team en met de ouders is iets wat ik erg belangrijk vind. Hier hecht ik dan ook veel waarde aan. Voor de ontwikkeling van de kinderen vind ik: zelf ontdekken, veiligheid en duidelijkheid voorop staan. Daarbij staat bij mij wel voorop dat ontdekken in de buitenlucht de beste en leukste manier is.
Vanaf 19 januari begin ik met werken bij KDV NATUURlijk, ik kijk ernaar uit om iedereen te leren kennen. Bij vragen, spreek me gerust aan, gezellig!
Liefs, Sem Heesen

Shanty Verstappen

Hallo allemaal!
Mijn naam is Shanty Verstappen, ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend en onze kat Hani in Geleen.
Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar werkzaam in de kinderopvang en heb ik in 2020 ook nog mijn GPW4 diploma mogen behalen. In al deze tijd heb ik voornamelijk op een babygroep en peuter(plus)groep gewerkt.
Recentelijk merkte ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging op een nieuwe plek. Ik heb enorm veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij Kinderdagverblijf NATUURlijk. De visie, de kleinschaligheid, het nauwe contact met de ouders en het hechte team spraken mij meteen aan. Trots ben ik, dat ik hier mag komen werken!
Vanzelfsprekend ervaar ik veel plezier en passie in mijn werk, en haal ik enorm veel energie uit het enthousiasme van de kids. Heerlijk om deel uit te maken van de kinderen hun ontwikkeling, al leer ik zelf ook regelmatig iets van de kinderen! Als iemand die makkelijk sociale contacten legt, is het werk in de kinderopvang zowat voor mij gemaakt. Ik vind het heerlijk om een nauwe band met collega's, ouders/verzorgers en natuurlijk de kinderen op te bouwen. Mensen leren kennen en mensen om mij heen hebben vind ik fijn.
In mijn vrije tijd lees of game ik graag thuis. Ook spreek ik regelmatig met vrienden af, ik ben dol op gezellige uitjes of gewoon samenzijn. Ook ga ik graag buiten een stuk wandelen en fiets ik graag. Vooral in de herfst ben ik veel buiten te vinden, ik kijk het hele jaar uit naar mijn lievelingsseizoen.
Vanaf 1 augustus mag ik het team van NATUURlijk gaan versterken. Ik kijk er naar uit, graag zie ik jullie snel!
Liefs, Shanty

Bacon

Hallo allemaal, Mijn naam is Bacon!
Ik ben een Göttinger minivarken, 1,5 jaar oud en woon met veel plezier in de dierenwei van kinderdagverblijf NATUURlijk.
Je kunt me beschrijven als nieuwsgierig, eigenwijs en energiek. Ik kom graag naar het hek om te kletsen/knorren.
Fantastisch, al die spelende kinderen in de tuin van het kinderdagverblijf! Tot snel allemaal!