Onze missie
Het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardige dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Judith Tijhuis & Mitch Janssen

Wij zijn Judith Tijhuis en Mitch Janssen. We wonen sinds 2012 in Melick en zijn trotse ouders van Femke (geb. 2016) en Simon (geb. 2017). Wij zijn beide ondernemend, kunnen slecht stil zitten en vinden het heerlijk om in de natuur te zijn. In de directe omgeving vind je aan de rand van Melick veel mooie plekken waar je kunt wandelen, picknicken, koeien en paarden in de wei kunt bewonderen en simpelweg kunt genieten. Een plek die wij enorm waarderen en waar we onze kinderen graag zien opgroeien en dus ook een mooie plek voor een kinderdagverblijf om samen met de kinderen te genieten.

Judith heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang. Met een passie voor de ontwikkeling van kinderen en de ervaring op verschillende kinderdagverblijven is de droom uitgekomen met een eigen kinderdagverblijf. Judith is verantwoordelijk voor het pedagogisch beleid en de dagelijkse aansturing van de leidsters op de groepen.

Mitch heeft zijn ervaring buiten de kinderopvang sector en is door het enthousiasme van Judith aangestoken. De ervaring in management en bedrijfsvoering komen goed van pas bij de taken van Mitch. Mitch is verantwoordelijk voor het strategisch beleid en de bedrijfsvoering.

Anouk Bongers

Hoihoi!

Mijn naam is Anouk Bongers, geboren in 1999 en woonachtig in Kessel- Eik. Samen met mijn vriend wonen we op het melkveebedrijf van mijn ouders.
In mijn vrije tijd gaat er veel aandacht naar de dieren op het bedrijf. Samen met mijn moeder en 2 hondjes wandelen en tijd door brengen met mijn katten! Ook vind ik het heerlijk om lekker een dagje erop uit te gaan met mijn vriend en vriendinnen!
Zoals jullie dus al lezen ben ik graag buiten bezig.
Ik ben voornamelijk werkzaam bij de babygroep (de Vlindertjes). Ik geniet ervan om te zien hoe een baby zich continu ontwikkelt, het zorgzame en even lekker knuffelen. Ik vind het heerlijk om er voor te zorgen dat ook de kleinste een leuke dag beleven bij KDV NATUURlijk!

Lieve groetjes, Anouk

Josuine Schuren

Graag stel ik mij via deze weg voor:

Mijn naam is Josuine Douven-Schuren, geboren in 1991 en samen met mijn vriend woonachtig in Linne.
In mijn vrije tijd voetbal ik bij de Dames in Linne, geniet ik van reizen of korte tripjes en van een heerlijk avondje uiteten met familie of vrienden.
Na het behalen van mijn opleiding SPW niveau 4 ben ik meteen in de kinderopvang gaan werken.
Vanaf de start in 2020 ben ik bij KDV NATUURlijk werkzaam, ik ben van maandag t/m donderdag te vinden bij de peutergroep.
Hier voel ik mij helemaal op mijn plaats, de enthousiaste, lieve, uitdagende en ook eigenwijze karakters maken er iedere dag een leuke, verrassende en creatieve dag van.
Het kleinschalige vind ik heel fijn, je kent elk kind en ouder, ook van de andere groepen.
Ik bied de kinderen graag een veilige sfeer, dat ze met veel plezier bij ons binnen komen. Dat ze vertrouwd met je raken en voor alles naar je toe kunnen komen, voor een knuffel, hulp of gewoon om gezellig te spelen.

Lieve groetjes en ik hoop jullie te zien bij KDV NATUURlijk.

Judith Wuts

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Judith Wuts, ik ben geboren op 23 september 1994 en woon samen met mijn vriend in Roermond.
In 2018 heb ik mijn diploma als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 behaald. Na het afronden van mijn studie ben ik 13 maanden in Amerika gaan werken als Au Pair. Het gezin had 4 jongens en 1 meisje van de leeftijden: 9,9,7,3 jaar en de kleine meid van 3 maanden oud.
Na mijn jaar in Amerika ben ik gaan werken in een kinderopvang in Swalmen. Na 1,5 jaar daar gewerkt te hebben was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik vind het namelijk heerlijk om buiten te zijn en ben van mening hoe viezer, hoe beter. In mijn vrije tijd houd ik van een feestje, ga ik graag op reis, leer ik verschillende culturen kennen en vind ik het leuk om op avontuur te gaan.
Vol enthousiasme werk ik vanaf 1 juli 2021 bij Kinderdagverblijf NATUURlijk. Tot snel!

Liefs, Judith Wuts

Kelly Hegger

Hallo allemaal!!

Vanaf 1 augustus 2020 ben ik 3 dagen per week (ma, di, do) werkzaam binnen dit geweldige kinderdagverblijf.
Graag wil ik mij kort aan jullie voorstellen: Mijn naam is Kelly Hegger (1985) en woon in Herten samen met mijn man en 2 zoontjes Sim (2011) en Javi (2015). Ik geniet van de kleine dingen in het leven en vind het belangrijk om dat ook de kinderen mee te geven zowel thuis als op mijn werk. Ik ben graag buiten. Samen met mijn gezin wandelen, picknicken, werken in de tuin en in de zomer 3 weken kamperen met de tent. Vanaf mijn 21e werk ik in de kinderopvang en heb dus al heel wat jaren ervaring in het werken met zowel baby's als peuters.
Het kleinschalige en de hoogwaardige kwaliteit spreken mij enorm aan binnen KDV NATUURlijk. Ik vind het werken met kinderen het mooiste dat er is. Het contact met ouders is ontzettend belangrijk en ik vind het leuk om samen ervoor te zorgen dat een kindje zich helemaal thuis voelt en krijgt wat het nodig heeft. Mijn hart ligt het meest bij het werken met de allerkleinste en daarom ben ik voornamelijk te vinden op onze babygroep "de Vlindertjes".

Groetjes Kelly

Lisa Huijs

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisa Huijs, geboren in Venlo (1998).
Sinds juni 2022 ben ik woonachtig in Posterholt, waar ik samen woon met mijn vriend.
NATUURlijk ben ik wel nog in Venlo te vinden, hier heb ik namelijk een carnavalsbandje waarmee ik regelmatig optreedt. Naast het werken vind ik het heerlijk om erop uit te gaan, lekker de natuur in voor een wandeling of lekker naar een terrasje voor een hapje en een drankje.
Vanaf 1 januari 2020 mag ik mij medewerkster noemen van KDV NATUURlijk. Super trots op wat wij met z'n alle hebben opgebouwd. Nu zijn we al weer een tijdje verder en ben ik nog steeds ontzettend blij om binnen dit mooie kinderdagverblijf te mogen werken! Samen met de kindjes de NATUUR in dat is toch wat iedereen wilt!
Hopelijk zien wij jullie snel met jullie kindje bij KDV NATUURlijk

Liefs Lisa

Mariska van Vlijmen

Hallo lieve ouders & kindjes!

Ik stel me graag even aan jullie voor. Ik ben Mariska (geboren in 1992) en woon in Roermond, Maasniel. Hier woon ik samen met mijn lieve vriend, zoontje Luca (mei 2020), mijn poes Fleur en 2 grote waterschildpadden!
Ik kom zelf uit een groot gezin met oudere biologische zussen, een broer, en 5 pleegkinderen die jonger zijn dan ik.
Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen. Ik ben van mening dat kinderen lekker vies mogen worden, op die manier kunnen ze optimaal ontdekken en spelend leren. Zelf kan ik enorm genieten van de natuur, ‘Wat hoor je om je heen? Wat zie je? Wat voel je?’ Ik ga graag wandelen in het bos en vind het leuk om naar de kinderboerderij te gaan.
Ook houd ik van warmte en gezelligheid. Ik vind het heel leuk kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en ze hierin te helpen en te stimuleren.

Liefs, Mariska

Marly Janssen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marly Janssen en vanaf april 2022 ben ik werkzaam als vrijwilligster bij KDV NATUURlijk. Op woensdagochtend en de vrijdagochtend tussen 9:15 en 12:15 kun je me vinden bij de Beertjes. Ik ondersteun de leidsters met van alles. Ik help met fruit snijden, de kinderen fruit geven, samen de jassen en laarzen aan doen en ik help mee met het warm eten.
Ik ben getrouwd met Richard en samen hebben we 2 dochters: Nikky (2007) en Tessa (2011).
Nu mijn kinderen wat groter zijn, heb ik wat tijd over en zodoende kwam ik op het idee om vrijwilligerswerk te gaan doen bij KDV NATUURlijk. Sinds 2015 wonen we met ons gezin in Melick, wat ons zeer goed bevalt. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en lees ik veel.

Groetjes Marly

Meggie Kempen

Hoi Allemaal,

Met veel enthousiasme ben ik per 1 oktober 2020 als pedagogisch medewerkster begonnen bij KDV NATUURlijk. Ik stel me graag even aan jullie voor:
Mijn naam is Meggie Kempen, ben geboren op 10 juni 1996 en woon in Buggenum samen met mijn vriend Maurice en dochtertje Laure. Met mijn hond Bruce geniet ik ervan om elke ochtend een rondje te gaan wandelen, door de bossen of heerlijk door het drop. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in en rond het huis bezig te zijn. Ook op zijn tijd een keer lekker uiteten met vriendinnen ben ik wel voor in.
De kleinschalige en knusse sfeer bij KDV NATUURlijk spreekt mij erg aan! Ook het contact met ouders vind ik erg fijn.

Tot ziens! Groetjes Meggie

Nikki Hansen

Hallo allemaal!

Mijn naam is Nikki Hansen (geboren in 1997) en sinds een aantal jaar woon ik met mijn vriend in Swalmen. Samen hebben wij twee honden en twee konijnen. Wij boffen ontzettend met ons mooie huisje aan het meer en de bosrijke omgeving. Wij zijn dan ook dagelijks in het bos te vinden voor een mooie wandeling met onze hondjes. De natuur is voor mij heel belangrijk, elke dag is er wat nieuws te ontdekken!
Met veel enthousiasme en leergierigheid ben ik sinds februari 2021 werkzaam bij KDV NATUURlijk. Ik haal ontzettend veel energie uit het contact met de kinderen maar ook met de ouders, het is geweldig om te zien hoe de kinderen zich door de tijd heen ontwikkelen en om hun hierin te mogen stimuleren.
In mijn vrije tijd vindt ik het heerlijk om culinair te genieten en om thuis van allerlei lekkers te bakken. Dit allemaal terwijl er een lp'tje wordt gedraaid op onze oude vinyl speler. Er staat dus ook altijd muziek aan bij ons thuis! Ik vind het ook extra leuk om met de kinderen in de moestuin te werken en om kinderen bekend te maken met koken en bakken.
Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten, mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust!

Tot snel!
Groetjes Nikki

Sem Heesen

Hallo allemaal,
Even voorstellen... Mijn naam is Sem Heesen en ik ben geboren in 1998. Samen met mijn vriend wonen wij in onze leuke boerderij in Beringen. Wij genieten dus dagelijks van het buiten zijn, heerlijk! Daarom dat ik ook gekozen heb om hier te komen werken. In mijn vrije tijd ben ik dan ook graag bezig met wat klussen, maar ook voor een drankje of lekker uiteten ben ik meestal van de partij.
In juni 2020 heb ik mijn diploma als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 behaald. Na het afronden van mijn opleiding ben ik meteen begonnen met werken, ook bij een groene kinderopvang. Na hier een half jaar gewerkt te hebben merkte ik aan mezelf dat ik toe was aan iets nieuws en meer vastigheid.
Toen kwam KDV NATUURlijk op mijn pad. Een goede communicatie en gezelligheid onderling in het team en met de ouders is iets wat ik erg belangrijk vind. Hier hecht ik dan ook veel waarde aan. Voor de ontwikkeling van de kinderen vind ik: zelf ontdekken, veiligheid en duidelijkheid voorop staan. Daarbij staat bij mij wel voorop dat ontdekken in de buitenlucht de beste en leukste manier is.
Vanaf 19 januari 2021 ben ik begonnen met werken bij KDV NATUURlijk. Bij vragen, spreek me gerust aan, gezellig!

Liefs, Sem Heesen

Shanty Verstappen

Hallo allemaal!
Mijn naam is Shanty Verstappen (geboren in 1994) en woon samen met mijn vriend en onze kat Hani in Geleen.
Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar werkzaam in de kinderopvang en heb ik in 2020 ook nog mijn GPW4 diploma mogen behalen. In al deze tijd heb ik voornamelijk op een babygroep en peuter(plus)groep gewerkt.
Recentelijk merkte ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging op een nieuwe plek. Ik heb enorm veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij Kinderdagverblijf NATUURlijk. De visie, de kleinschaligheid, het nauwe contact met de ouders en het hechte team spraken mij meteen aan. Trots ben ik, dat ik hier mag komen werken!
Vanzelfsprekend ervaar ik veel plezier en passie in mijn werk, en haal ik enorm veel energie uit het enthousiasme van de kids. Heerlijk om deel uit te maken van de kinderen hun ontwikkeling, al leer ik zelf ook regelmatig iets van de kinderen! Als iemand die makkelijk sociale contacten legt, is het werk in de kinderopvang zowat voor mij gemaakt. Ik vind het heerlijk om een nauwe band met collega's, ouders/verzorgers en natuurlijk de kinderen op te bouwen. Mensen leren kennen en mensen om mij heen hebben vind ik fijn.
In mijn vrije tijd lees of game ik graag thuis. Ook spreek ik regelmatig met vrienden af, ik ben dol op gezellige uitjes of gewoon samenzijn. Ook ga ik graag buiten een stuk wandelen en fiets ik graag. Vooral in de herfst ben ik veel buiten te vinden, ik kijk het hele jaar uit naar mijn lievelingsseizoen.
Vanaf 1 augustus 2022 mag ik het team van NATUURlijk versterken. Graag zie ik jullie snel!

Liefs, Shanty

Yvie Kolmeijer

Hallo allemaal!

Mijn naam is Yvie Kolmeijer, ik ben geboren in 1999 en woon samen met mijn vriend Jort in Ittervoort. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te bakken, wandelen en leuke dingen te doen met de mensen om me heen.
Ook zet ik me graag in voor de scouting in Horn. Hier ben ik leiding en ga ik graag met de kinderen op pad zoals ik dat zelf vroeger ook deed.
Als kind ben ik altijd heel veel buiten geweest bij ons voor in het bos. Hier heb ik altijd veel plezier uit gehaald en dit gun ik ieder kindje. Gewoon lekker vies worden en genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Ik heb nu 5 jaar gewerkt bij een groene kinderopvang. Hier werkte ik voornamelijk op de babygroep.
Vanaf 1 december 2022 mag ik me bij het team van KDV NATUURlijk voegen.
Tot snel!

Bacon

Hallo allemaal, Mijn naam is Bacon!
Ik ben een Göttinger minivarken, 1,5 jaar oud en woon met veel plezier in de dierenwei van kinderdagverblijf NATUURlijk.
Je kunt me beschrijven als nieuwsgierig, eigenwijs en energiek. Ik kom graag naar het hek om te kletsen/knorren.
Fantastisch, al die spelende kinderen in de tuin van het kinderdagverblijf! Tot snel allemaal!