Dagopvang standaard:
Bij de standaard dagopvang wordt een contract afgesloten voor 52 weken opvang per jaar. De opvangdagen zijn voor elke week gelijk en worden gerekend in hele dagen van 11uur. De dagen kunnen uitgebreid worden met een vroege start vanaf 07.00u en/of een late ophaal tot 18.30u.

 

Tarieven 2024*:
Dagopvang standaard    (07.15u – 18.15u):      €11,00/uur
Vroege start                  (07.00u – 07.15u):      €3,07 
Late ophaal                   (18.15u – 18.30u):      €3,07 
* Tarieven worden jaarlijks geïndexeerd, het nieuwe tarief voor het volgende jaar wordt uiterlijk in november kenbaar gemaakt.

Er wordt geen inschrijfgeld in rekening gebracht.

 

Inbegrepen:
Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen zijn schone reserve kleren. Ook deze mag u op de opvanglocatie laten liggen in het persoonlijke bakje van uw kind. Alle andere benodigdheden zijn inbegrepen in ons tarief:

  • Luiers
  • Warme maaltijd
  • Flesvoeding (m.u.v. allergievoeding)
  • Brood
  • Fruit
  • Tussendoortjes

Vakantie, ruiltegoed extra dagen

Heeft u in uw vakantie geen opvang nodig, geef dan tijdig – maar minimaal 4 maanden van tevoren – uw vakantieplanning aan ons door. Alleen bij een tijdige afmelding, krijgt u van ons per kalenderjaar de contractdagen voor 2 weken vakantie bijgeschreven als ruiltegoed.

Kinderdagverblijf NATUURlijk is gesloten op de nationale feestdagen en op carnavalsmaandag. Voor een volledig overzicht van de sluitingsdagen, verwijzen we naar de pagina openingstijden. Is de sluitingsdag een contractuele opvangdag, dan ontvangt u hiervoor een ruiltegoed.

Ruiltegoed kan gebruikt worden om een extra dag in te plannen en is 6 maanden geldig nadat deze is bijgeschreven. 

Extra dagen kunnen aangevraagd worden via het ouderportaal en mits beschikbaar worden deze ingepland. De extra dagen worden verrekend met het ruiltegoed. Is er geen ruiltegoed beschikbaar, dan worden deze dagen tegen het contracttarief berekend.

Kinderopvangtoeslag

Voor standaard dagopvang komt ons uurtarief volledig in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie verwijzen we u naar de site van de belastingdienst.

Een voorwaarde voor kinderopvangtoeslag is dat de opvangorganisatie is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Kinderdagverblijf NATUURlijk is ingeschreven onder registratienummer 226526744. Klik hier voor meer informatie over de inschrijving in het landelijk register, waar u tevens de inspectierapporten kunt raadplegen.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *